anti-maimuta
gewghnrw3schema maimutavbadreahbsdhe

Alarma – anti radiatie (anti-maimuta)

100.00 lei

Compare

Product Description

Ti s-a intamplat ca la unele din aparatele tale sa figureze ca intrate sume mai mari de bani decat au intrat in realitate? Si culmea, nu rotunde (gen 10 ron, 50 ron, ci 62 ron sau 94 ron, ceea ce e practic imposibil?)

Ti s-a intamplat sa te certi cu proprietarul salii unde ai aparatele, acesta sustinand ca apar pe contuare sume mai mari de bani decat a gasit in realitate inauntru?

Ti s-a intamplat sa nu le iasa calculele operatorilor de sala, acestia iesind in mod inexplicabil lipsa, desi pana atunci au avut ani de zile un comportament ireprosabil? Si sa nu poti sa le explici lipsa?

In aceste cazuri ai fost victima unui atac cu “maimuta”(un dispozitiv ce emite radiatii ce “pacalesc” acceptorul si placa de baza, introducand impulsuri in credit dar nu si bani fizic in acceptor).

Chiar daca nu ai fost inca victima, nu inseamna ca nu esti in vizorul infractorilor cu asemenea preocupari, pregatiti sa te “arda” cu 10-20-30 milioane sau poate mai mult….

Solutia pentru a evita asemenea posibile evenimente este sa-ti montezi o alarma “anti-maimuta”, ca cea prezentata mai sus. Si inca un sfat: pune-ti in cat mai multe locuri in sala anunturi cu:

“APARATE PROTEJATE CU DISPOZITIV ANTI-MAIMUTA”

 


Descriere:

Aceasta alarma este setata sa stea de paza permanent, si , la sesizarea unor cresteri ale nivelului undelor RF (sensibilitatea poate fi setata dupa dorinta ta) sa emita un semnal sonor si OPTIONAL sa stinga aparatul pana la sosirea operatorului de sala.

MERITA LINISTEA TA 100 RON ?

Nota: Pentru cantitati peste 100 bucati, pretul devine 15 eur/buc

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alarma – anti radiatie (anti-maimuta)”

Translate »