anti emp jammer
schema maimuta

anti – emp jammer (anti-dispozitiv de pacalire a pacanelelor)

100.00 lei

Compare

Product Description


In orice moment te pot pacali “smecherii” care fac”smenuri” la aparate cu  
emp jammer sume mici sau mari in functie  de cat  de rau sunt infometati !


Nu iti pot  spune cate metode de fraudare a aparatelor sunt adevarate si cate sunt povesti, dar cert este ca in tara actioneaza multe grupuri de persoane care incearca in permanenta fraudarea sloturilor prin diverse metode .

Daca dai  o singura cautare pe google cu ”emp jammer ” la prima cautare iti va da “  emp jammer  (dispozitiv de pacalire a pacanelelor)

ai idee cati smecheri pacalesc aparatele cu  aceste “escrocherii” ?

posibil ca si tu sa fii pacalit in acest moment fara chiar  ca tu sa nici nu stii !!!

culmea este ca acest grup de persoane care foloseste acest dispozitiv a  invatat din experienta altora sau poate chiar a lor sa nu fure sume mari pentru a nu fi luati in vizor si  sa se rezume la sume mici care se pot trece usor cu vederea de catre  operatorii salilor sau a conducerii

Sunt sigur  ca ti  s-a  intamplat ca la unele din aparatele tale sa figureze ca intrate sume mai mari de bani decat au intrat in realitate? Si culmea, nu rotunde (gen 10 ron, 50 ron, ci aleatoare  62 ron sau 94 ron, ceea ce e practic imposibil?)

singura solutie ar fii fost sa te certi cu proprietarul salii unde ai aparatele, acesta sustinand ca apar pe contuare sume mai mari de bani decat a gasit in realitate inauntru? 

sau  sa nu le iasa calculele operatorilor de sala, acestia iesind in mod inexplicabil lipsa, desi pana atunci au avut ani de zile un comportament ireprosabil? Si sa nu poti sa le explici lipsa?

In aceste cazuri ai fost victima unui atac cu “emp jammer”(un dispozitiv ce emite radiatii ce “pacalesc” acceptorul si placa de baza, introducand impulsuri in credit dar nu si bani fizic in acceptor).

Nu intra in panica !!!  exista o solutie pentru acesti muritori de foame!!!

Solutia pentru a evita asemenea posibile evenimente este sa-ti montezi anti-jammer sau anti-maimuta  mai exact o  protectie contra emp jammer care i se poate regla sensibilitatea astfel incat sa se poata regla chiar si la folosirea unui simplu telefon mobil (care oricum este inofensiv in aproprierea aparatului (vezi video pt a intelege )

Si inca un sfat: pune-ti in cat mai multe locuri in sala si nu vei mai avea probleme !

MERITA LINISTEA TA 100 RON ?

Doar “jocuridenorocromania.ro ”se gandeste la tine cand esti in pericol!

stie de ce ai nevoie !

si  te ajuta sa fi cu un pas inaintea tuturor !!!

Ne străduim în permanență să asigurăm un nivel de securitate ridicat pentru jocurile noastre 

desigur , depunand eforturi enorme pentru a vă spori securitatea , pentru a vă proteja și pentru a vă oferi opțiuni  de autocontrol.(doar asa poate reusesc  sa intelegea “smecherii” ca orice frauda are un leac 

=====================================================

pret 100 ron/1 buc

Nota: Pentru cantitati peste 100 bucati, pretul devine 15 eur/buc

stoc indisponibil

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “anti – emp jammer (anti-dispozitiv de pacalire a pacanelelor)”

Translate »