jackpot jocuri de noroc
facsascaimg_1796img_1801j4-j3schema_logica (1)

Jackpot cu 4 nivele, fara fir si cu afisaj pe plasma/lcd/led

3,620.00 lei

Compare

Product Description

Jackpot fara fire – 810 euro unitatea centrala
60 euro interfata – necesara pentru fiecare aparat ce se vrea a fi conectat
10 euro modul prezenta jucator – necesar pentru fiecare aparat, dar optional.

Exemplu de calcul pret pentru 5 aparate:

1 unitate centrala= 810 euro
5 interfete x 60 euro= 300 euro
5 module prezenta x 10 euro=50 euro

1 set de boxe = cadou
===============================
total = 810 + 300+ 50= 1160 euro

In cazul in care ati cumparat de la noi jackpot cu 3 nivele fara fir, acum va puteti rescrie cu softul pentru 4 nivele si va costa doar 150 euro buc.


  1. Modulul de prezenta face ca interfata sa nu mai trimita impulsuri catre unitatea centrala atata timp cat butonul “play” nu mai este apasat timp de 20 de secunde, ceea ce inseamna ca jucatorul nu mai este prezent la aparat.
  2. Astfel se evita situatiile neplacute in care jackpotul se acorda la un aparat la care nu mai joaca nimeni, producandu-se scandal printre ceilalti jucatori si personalul salii.
  3. Jackpotul are si iesiri pentru contuare mecanice, putandu-se monta 4 contuare, cate unul pe fiecare nivel de castig (3 buc) si unul pentru total.
  4. Ultimul se poate lega la contorul de OUT al unui aparat care sa contabilizeze si castigurile acordate de jackpot.
  5. Legarea e foarte simpla, practic se leaga in interiorul fiecarui aparat 3 fire. gnd, + 5v si bet counter.
  6. Poate fi facuta si de personal nu foarte calificat.
  7. La cerere se pot adauga contoare.Montarea primului contor va costa 30 euro, urmatoarele care se vor monta dupa primul contor montat  vor  costa doar 10 euro /1buc (optional).

La cerere se pot asigura

–  cabluri VGA 10 m la pretul de 10 EURO ,

– splittere vga  pret 15 EURO (distribuitoare de semnal pentru VGA, cu 4 iesiri si posibilitate de transmitere la 60 m). astfel, informatia despre jackpot se poate distribui la mai multe terminale video, dispuse in mai multe puncte ale salii, pentru o vizualizare facila, precum si la un terminal pus in vitrina, pentru reclama si vizualizare din exterior,

–  modulator audio/video, stereo – LF-003  la pretul de 50 RON ( amplifica semnalul video pentru transmiterea la distante de pana la 300 m.)

Sistemul Jackpot acorda un castig suplimentar jucatorului in mod aleator prin acumularea unui procent din impulsurile jucate la aparatele conectate.

JACKPOT-UL SE POATE LEGA NUMAI LA PLACI DE JOC CARE AU IESIRE “CONTOR BET” SAU “BET COUNTER”. La celelalte placi cu PROTOCOL SAS nu functioneaza. Exemple de placi cu iesire CONTOR BET: FRUIT COCTAIL, CRAZEY MONKEY, si toata seria IGRO SOFT, DGL, HS, AFRICA etc.


*Descarcati manual* (romana)

*Download manual* (english)

Din practica s-a observat ca salile care au adoptat solutia folosirii unui jackpot au obtinut o crestere a incasariilor cu 30 – 80%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jackpot cu 4 nivele, fara fir si cu afisaj pe plasma/lcd/led”

Translate »